Boja: blijedo žuta sa zelenim tonovima
Miris: svježe voće s cvijetnim notama
Okus: elegantno, ugodne kiseline
Gastro preporuka: poslužiti ohlađen na 8 – 10 °C kao aperitiv,
uz predjela, tjesteninu, vegetarijanska jela i jela od peradi
Sorte: 69% pinot noir i 31% chardonnay. Vinifikacija: Dio vina vinificiran je u drvenim bačvama bez maloaktične fermentacije kako bi se sačuvala svježina vina i mogućila mu složenost. Doziranje, ekstra brut, sa samo 4,25 g / litra, što je samo trećina uobičajene doze za brut šampanjac.
Miris: Intenzivan, cvjetni nos, s notama voćnog cvijeta, trešnje, bazge i tragovima ljubičice.
Poslužite ohlađeno, ali ne previše hladno, oko 8 do 9 ° C kao aperitiv ili 10 do 12 ° C uz jelo.
Burgundia, Francuska Proizveden tradicionalnom metodom- sekundarna fermentacija u boci uz odležavanje 12-24 mjeseca što je dvostruko duže nego što se
traži za Crémant apelaciju. To mu daje posebnu finoću i slojevitost. Svijetle je žute boje sa zlatnim odsjajem, finih mjehurića.
Poslužiti na 8-10°C kao odličan aperitiv, ali i pratilac jela od bijelog mesa te odležanih sireva, posebno parmezana. Slaže se uz deserte sa lješnjakom te praline.
Duboke ljubičaste boje, vrlo intenzivnog mirisa tamnog voća i začina-ističu se kupine, šljive, borovnice i papar koji se isprepliću sa profinjenim tonovima vanilije i svijetlog duhana. Lijepo zaokruženo vino, vrlo koncentrirano, okusa dozrelog voća i mekih tanina sa lijepo uklopljenom kiselinom, dugotrajnog završetka.
Fermentacija se odvija na relativno niskim temperaturama u inox tankovima. Nakon završetka fermentacije, jedan dio vina odležava u kontaktu sa hrastom, dok se ostali dio ostavlja netaknut da se sačuva voćni karakter, što će rezultirati u fino izbalansiranom konačnom blendu vina.
80% Merlot 20% Cab. sauvignon
Posjed Chateau de Brandey smješten je u samom središtu podregije “Entre-deux- Mers” gdje upravo slojevi vapnenca i dubokih slojeva gline pružaju nevjerojatan potencijal. Boja: divna rubin crvena Nos: crveno voće, kupine i maline Okus: otkrivamo tanine koji su blagi i podatni, tonovi vanilije, finiš je voćan i zapanjujuće dug.
Fermentacija se odvija na relativno niskim temperaturama u inox tankovima. Nakon završetka fermentacije, jedan dio vina odležava u kontaktu sa hrastom, dok se ostali dio ostavlja netaknut da se sačuva voćni karakter, što će rezultirati u fino izbalansiranom konačnom blendu vina.
Duboke ljubičaste boje, vrlo intenzivnog mirisa tamnog voća i začina-ističu se kupine, šljive, borovnice i papar koji se isprepliću sa profinjenim tonovima vanilije i svijetlog duhana. Lijepo zaokruženo vino, vrlo koncentrirano, okusa dozrelog voća i mekih tanina sa lijepo uklopljenom kiselinom, dugotrajnog završetka.
Da bi stranica funkcionirala kako je zamišljeno potrebno je omogućiti korištenje kolačića. Daljnim korištenjem naših usluga prihvaćate upotrebu kolačića.